Menu
0
Op werkdagen voor 15.30 besteld is dezelfde dag verzonden
Whatsapp service : 06 -87067129
Lage verzendkosten €4,-
Boven de €50,- gratis verzending
23Feb2023
Woonaccessoires, Waar begin je?

Woonaccessoires, Waar begin je?

Door: KimberlyReacties: 0

Woonaccessoires zijn decoratieve voorwerpen die je gebruikt om je woning of kamer gezelliger en persoonlijker te maken.Door gebruik te maken van woonaccessoires creëer je echt jouw woning, en maak je het uniek. 

Denk bijvoorbeeld aan kussens, vazen, boeken, kaarsen, ornamenten, lampen, spiegels, wanddecoraties en bloempotten.

Woonaccessoires zijn er in verschillende stijlen, kleuren en materialen en kunnen gebruikt worden om een bepaalde sfeer of thema in huis te creëren. Ze kunnen ook functioneel zijn, bijvoorbeeld als opbergmanden of kapstokken. Woonaccessoires zijn vaak de finishing touch in een interieur en kunnen een ruimte net dat beetje extra geven. 

 

Het combineren van woonaccessoires kan een leuke en creatieve manier zijn om je interieur te verfraaien. Hier zijn een paar tips om je op weg te helpen:

  1. Bepaal je kleurenpalet: Kies een paar kleuren die je wilt gebruiken als basis voor je woonaccessoires. Het kan helpen om te kijken naar de kleuren die al in je kamer aanwezig zijn, zoals de kleur van je muren, meubels of vloerbedekking.

  2. Varieer in grootte en hoogte: Combineer woonaccessoires van verschillende groottes en hoogtes om textuur en diepte aan je decor toe te voegen. Dit kan variëren van kleine decoratieve objecten tot grotere stukken zoals kussens, vazen en lampen.

  3. Combineer verschillende texturen: Maak gebruik van verschillende texturen om een visueel interessanter geheel te creëren. Denk bijvoorbeeld aan gladde oppervlakken zoals glas, ruwe materialen zoals hout en zachte materialen zoals stoffen.

  4. Clusteren en groeperen: Plaats je woonaccessoires in clusters of groepen om een samenhangend geheel te creëren. Plaats bijvoorbeeld verschillende vazen bij elkaar op een dienblad of groepeer kaarsen op een schaal.

  5. Speel met symmetrie en asymmetrie: Je kunt je woonaccessoires symmetrisch of asymmetrisch plaatsen, afhankelijk van de look die je wilt bereiken. Een symmetrische opstelling zorgt voor een formele uitstraling, terwijl een asymmetrische opstelling een informele, speelse uitstraling heeft.

  6. Laat je persoonlijkheid zien: Tot slot, vergeet niet om woonaccessoires te kiezen die bij je persoonlijkheid passen. Voeg persoonlijke items toe zoals foto's, souvenirs of kunstwerken die je hebt verzameld tijdens reizen. Dit zal je interieur een persoonlijk tintje geven.

 

Hopelijk heeft dit je een beetje op weg geholpen, kom je er niet aan uit? Je mag ons altijd een mailtje sturen op [email protected] 

 

Liefs,

Kimberly founder van Fash&Home

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.