Menu
0
Op werkdagen voor 15.30 besteld is dezelfde dag verzonden
Whatsapp service : 06 -87067129
Lage verzendkosten €4,-
Boven de €50,- gratis verzending
01Jun2023
De 8 ultieme woonaccessoires die je in huis moet hebben!

De 8 ultieme woonaccessoires die je in huis moet hebben!

Door: KimberlyReacties: 0

Het inrichten van je huis, je kan de mooiste meubels hebben, maar zonder leuke woondecoratie is het simpelweg niet af. Ook zorgen jouw accessoires voor een extra vleugje persoonlijkheid in jouw huis. Daarom is decoratie bijna net zo belangrijk, of misschien wel belangrijker dan, het interieur. In dit blog hebben wij het over de 8 ultieme woonaccessoires die je in huis moet hebben!

 

1: Kaarsen voor meer sfeer en gezelligheid in huis

 

Kaarsen zorgen voor sfeer en gezelligheid. Veel mensen steken kaarsjes aan, als de andere lampen te fel aanvoelen. Daarnaast heb je natuurlijk honderden verschillende soorten geurkaarsen waar je uit kunt kiezen om een bepaalde sfeer te creëren. Maar het leukste aan kaarsen is dat ze er leuk uitzien in huis en je ze dus kunt gebruiken voor decoratie door de kaarsen in een mooie kandelaar neer te zetten. Bij Fash & Home vind je verschillende soorten kaarsen en kandelaars. De kaarsen kun je in de prachtige Multi kandelaar zetten! 

 

2: Kussens als woonaccessoire 

 

Kussens kunnen ook helpen om de sfeer van een woonkamer of slaapkamer te veranderen. Door simpelweg een paar kussens op de bank of op een stoel te leggen, kan je een compleet andere look and feel krijgen. Met een kussen zoals het Sierkussen Levi zit je eigenlijk altijd goed. Dit neutrale kussen past het hele jaar door in jouw interieur!

 

3: Vazen om je interieur mee op te vrolijken!

 

Naast het functionele aspect van het houden van bloemen, kan een vaas ook een mooie decoratieve aanvulling zijn aan je interieur. Zo kun je een grote vaas kiezen zoals de Ceramic - Vaas – Beige om een dramatisch effect te creëren, of juist meerdere kleine vazen zoals de Bubbel Vaas - Matte Black en de Ceramic - Vaas – Black om een verzameling te tonen. 

 

4: Tafelboeken als woonaccessoire!

 

Tafelboeken zijn niet alleen interessant om te lezen of in te kijken, maar ook als decoratie. Leg een tafelboek zoals Little Book Of Chanel op een salontafel, bijzettafel of boekenplank om een persoonlijk tintje aan de ruimte toe te voegen. Zo geef je je huis niet alleen meer sfeer, maar toon je ook een stukje van jezelf en jouw interesses aan anderen.

 

5: Spiegels voor in elke ruimte in huis!

 

Voor de vrouwen onder ons, die begrijpen dit. Spiegels, overal spiegels. Het is zo handig om even snel te kunnen checken of jouw haar en make-up nog goed zit, voordat je de deur uitgaat. Plaats daarom een decoratie spiegeltje zoals de Toscane - Sieraden Spiegel - Marble Gold bij de voordeur. Het handige aan deze spiegel is dat je jouw sleutels eraan kunt hangen!

 

6: Ornamenten om je interieur eruit te laten springen!

 

Met een mooi houten ornament zoals het Ornament zwart van hout uit onze webshop, zit je altijd goed! Het is modern maar geeft toch warmte en gezelligheid af. Perfect voor op rand van de open haard of op een salontafeltje naast wat kaarsen. 

 

7: Karaffen als decoratie voor in huis!

 

Karaffen zijn niet alleen decoratief, maar ook functioneel. Naast het serveren van water of wijn, kunnen ze ook dienen als een verfijnd middelpunt voor de tafel. Met een karaf zoals de Istanbul Karaf uit onze webshop kun je met gemak indruk maken op je gasten tijdens uw volgende dinerparty of gezellige avond thuis!

 

8: Geurstokjes als woondecoratie! 

 

Geurstokjes zijn niet alleen een geweldige manier om een ruimte lekker te laten ruiken, maar ze zijn ook een hele leuke vorm van decoratie. Met de Diffuser set ‘Santorini’ heb je een mooi setje stokjes die je in de badkamer, keuken of slaapkamer, woonkamer, studeerkamer of zelfs op kantoor kunt zetten. Zo heb je in iedere ruimte een heerlijke geur en mooie decoratie!

 

Als je deze 8 woonaccessoires in huis hebt, ben je klaar om jouw huis stijlvol en persoonlijk in te richten. Zo kun je wonen in een huis dat helemaal voelt als jouw eigen plekje! Shop nu de leukste woonaccessoires bij Fash & Home!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.