Menu
0
Op werkdagen voor 15.30 besteld is dezelfde dag verzonden
Whatsapp service : 06 -87067129
Lage verzendkosten €4,-
Boven de €50,- gratis verzending
29Jun2023
Hoe stel je een leuke outfit samen?

Hoe stel je een leuke outfit samen?

Door: Kimberly Reacties: 0

 Hoe stel je een leuke outfit samen?

 

Een goed samengestelde outfit kan je niet alleen zelfverzekerd doen voelen, maar kan ook een goede indruk achterlaten bij anderen. Het combineren van verschillende kledingstukken kan soms lastig zijn en het kan ook voorkomen dat je zoveel kleding hebt dat je niet meer weet waar je moet beginnen. Of misschien moet jij juist roeien met de riemen die je hebt. Wat jouw situatie ook is, wij staan voor je klaar. In dit blog helpen wij jou op weg! Hoe stel je een leuke outfit samen? Wil jij het antwoord weten? Lees dan snel verder!

 

1: Kies eerst een basic kledingstuk om je outfit te gaan samenstellen!

Begin met het kiezen van een basic item dameskleding, zoals een top, broek, jeans of rok. Voor nu nemen we de Hoge flared stretchbroek met rits in camelkleur als voorbeeld. Dit kledingstuk vormt het uitgangspunt van je outfit. Het is belangrijk om te bedenken welke stijl je wilt uitstralen en bij welke gelegenheid je de outfit wilt dragen. Als je bijvoorbeeld een zakelijke outfit wilt samenstellen, dan zijn een basic witte blouse of een zwarte broek goede opties. Zorg ervoor dat het basic item goed past en comfortabel zit. Verder is het belangrijk om te denken aan de juiste kleurencombinaties. In dit geval zijn wij gegaan voor neutrals aangezien de ze kleuren dé fashiontrend van nu zijn. Zorg ervoor dat de kleuren van je outfit mooi bij elkaar passen. Als top kiezen we de Gestreepte blouse van wafelkatoen in de kleur bruin omdat deze qua kleur en toon mooi past op een basic kleding item. Zo voeg je ook een patroon toe aan je outfit, om het wat speelser te maken! 

 

2: Voeg een blazer of gilet toe aan je outfit!

 

Een blazer of gilet is een stijlvolle toevoeging aan je outfit. Het is een echte modetrend.  Er zijn talloze manieren om deze kledingstukken te dragen en te combineren, ook hierbij is de pasvorm belangrijk. Een strak zittende blazer geeft een wat nettere look terwijl een oversized blazer weer meer casual is. Voor onze outfit kunnen we gaan voor de Teddy gilet lang in Camel omdat deze qua kleur goed past bij de broek die we hebben gekozen als basic item. 

 

3: Maak je outfit af met accessoires!

 

Accessoires zijn een belangrijk onderdeel voor het samenstellen van een complete outfit. Ze kunnen een simpele outfit net wat meer pit geven en ervoor zorgen dat je er stijlvol uitziet. Om ervoor te zorgen dat je accessoires goed bij je outfit passen, is het belangrijk om te kijken naar de stijl van de rest van je outfit. Zo kun je bijvoorbeeld een statement ketting toevoegen aan een simpele top om je outfit wat meer op te laten vallen. Of je kunt opvallende oorbellen dragen om je look wat interessanter te maken. Bij het toevoegen van accessoires is het ook belangrijk om te kijken naar de gelegenheid waarvoor je de outfit draagt. Voor een zakelijke outfit kun je qua schoenen beter kiezen voor hakken dan voor gympen. Dit geeft een professionele en formele uitstraling. Voor een avondje uit kun je juist kiezen voor opvallende sieraden die je outfit wat meer glamour geven.

 

Het samenstellen van een leuke outfit met een top, broek of rok en een blazer of gilet hoeft niet moeilijk te zijn. Begin met het kiezen van een basic item waar jij je goed in voelt. Voeg een blazer of gilet toe voor wat extra flair en maak het af met bijpassende accessoires. Als je er niet uitkomt kun je altijd zorgen dat je een aantal co-ord sets in jouw kleding kast hebt, dan zit je altijd goed. Met deze tips kun je elke keer weer een geweldige outfit samenstellen! 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.