Menu
0
Op werkdagen voor 15.30 besteld is dezelfde dag verzonden
Whatsapp service : 06 -87067129
Lage verzendkosten €4,-
Boven de €50,- gratis verzending
19Sep2023
Wat zijn de herfst mode trends voor 2023?

Wat zijn de herfst mode trends voor 2023?

Door: KimberlyReacties: 0

Wat zijn de herfst mode trends voor 2023?

 

De herfst is het seizoen waarin we ons kunnen uitleven met kleurrijke en comfortabele kledingstukken. Ieder jaar zijn er nieuwe modetrends die ons inspireren om onze garderobe voor dit najaar te vernieuwen. De fashion trends voor dameskleding veranderen elk jaar en in dit blog gaan we het hebben over de herfst modetrends voor 2023!

 

Modetrend 1:Comfortabele Chic

In de herfst draait alles om comfortabele, maar toch stijlvolle kledingstukken. Loszittende broeken voor dames zijn nog steeds in de mode. Bij onze online kledingwinkel vind je bijvoorbeeld de High-Waisted Flared Stretchbroek in een warme herfstkleur. Deze broeken zijn niet alleen comfortabel, maar ook enorm elegant. Ze bieden meer bewegingsvrijheid dan strakke jeans en zitten enorm comfortabel dit is een must voor de herfst. Loszittende broeken stralen een relaxte en coole uitstraling uit, perfect voor informele gelegenheden.

 

Modetrend 2: Felle Herfstkleuren

Breng wat kleur in je herfstgarderobe door felle tinten te combineren. Experimenteer met contrasterende kleuren, zoals een donkergroene top met een diepblauwe broek of een zwarte jurk met rode schoenen. In onze webshop vind je bijvoorbeeld de Didi Cardigan in roze, gecombineerd met groen voor een gedurfde en trendy look. Een andere optie is om kleuren binnen dezelfde kleurenfamilie te combineren, zoals verschillende tinten rood of verschillende tinten blauw. Speel met kleuren en ontdek wat het beste bij jou past.

 

Modetrend 3: Neutrale Combinaties

Als felle kleuren niet jouw ding zijn, kun je altijd kiezen voor kledingstukken in neutrale kleuren. Zwart, wit, grijs en beige zijn altijd veilige keuzes en vormen een perfecte aanvulling op opvallende kleuren. Combineer bijvoorbeeld felgekleurde schoenen, tops, blouses of blazers met een zwarte broek of rok voor een klassieke en stijlvolle look. Een goede basic is onze Oversized blazer in de kleur Zand.

 

Modetrend 4: Drukke Patronen

Drukke patronen kunnen een leuke twist geven aan je herfstgarderobe. Door verschillende patronen en kleuren te combineren, kun je een trendy en opvallende look creëren. Denk aan jurken, rokken, truien, twinsets of tops  met gedurfde prints. Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat de kleuren van de patronen bij elkaar passen. Bijvoorbeeld, als je de Amira Midi Rok met luipaardprint draagt, combineer deze dan met een effen shirt in een kleur die in de rok voorkomt. Je kunt zelfs verschillende patronen combineren, zoals strepen en bloemen, zolang de kleuren goed samengaan. Als je nog niet helemaal zeker bent van deze trend, kun je beginnen met het dragen van accessoires met drukke patronen, zoals een opvallende sjaal. Combineer dit met een eenvoudige outfit voor een trendy uitstraling.

Ongeacht welke stijl of trend je kiest voor de herfst van 2023, het belangrijkste is dat je je comfortabel voelt in wat je draagt. Kies items die bij jou passen en wees jezelf! Bij Fash & Home bieden we een prachtige selectie kledingstukken. Bekijk snel ons assortiment en vind de perfecte outfit voor de herfst!

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.